Komentari

opcije.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • test, veliki pozdrav OM!

    avatar

    26.01.2006. (08:56)    -   -   -   -  

  • Cartmann

    Tesko je reci "ne krije se potencijal", ali sigurno ne bi toliko skocila da je Cramer nije preporucio. Btw,. s obzirom da ne mogu cnbs, da li je tko prokomentirao njegovu moc i povukao pitanje sukoba interesa s obzirom da je on i portfolio manager?

    avatar

    27.01.2006. (03:41)    -   -   -   -  

  • Optionmaster

    Njegov portfolio je navodno ZAKLJUCAN U CHARITABLE TRUST-u tj profit sluzi za darovanje odredjenoj dobrotvornoj organizaciji koju je Krejmer izabrao! TO kao i pravilo da ne smije kupiti dionice par dana (mislim 2 ili 4) od kad ih je spomenuo na TV-u su izgleda uvjeti na kojima je valjda CNBC inzistirao da bi Krejmer radio kod njih bez KONFILIKTA INTERESA! Znam samo toliko sa TVa od samog Krejmera! Uz to on je i dalje radi i nastupa (jedan od osnivaca je ) The Street.com-a kao i Krejmer Berkowitz Hedge fonda samo valjda ne aktivno, tako nesto!

    avatar

    27.01.2006. (09:10)    -   -   -   -  

  • Web Testing options !

    ...mail

    avatar

    27.01.2006. (14:49)    -   -   -   -  

  • Cartmann

    @OM: tek sam sad uocio "Tu mi danima zvone telefoni a kad se i javim sa druge strane zice -nitko"??? Naroz je US, GA, i osim "specificnog" pristupa, overall mi djeluje ok. Posljednje vrijeme nam se blogovi cesce nalaze na naslovnici (evo svog vidim na dva mjesta), pa je za ocekivat da dodje nesto novih posjetitelja. Ili sam ja naivan? :)

    avatar

    27.01.2006. (23:41)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...